Τηγανιά χοιρινή με κρέμα και μυρωδικά

Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να φτιάξουμε μια τηγανιά...

Υλικά:
1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
200 γρμ. κρέμα γάλακτος
3 κλαράκια θυμάρι φρέσκο
2 κλαράκια ρίγανη φρέσκια
1/2 κ. γ. κάρυ
1 κ. σ. μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
λίγο λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε μπουκιές. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε
μέσα τις μπουκιές του χοιρινού. Μόλις ζεσταθεί το ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και περιμένουμε να βγάλει τα υγρά του. Έπειτα προσθέτουμε λίγο λάδι (περίπου 3 κ. σ. ) και συνεχίζουμε το τηγάνισμα. Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε και  τα μυρωδικά , το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε λίγο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σε ένα ποτήρι διαλύουμε τη μουστάρδα στην κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε με αυτή το κρέας. Ανακατεύουμε λίγο για μια ακόμη φορά και αφήνουμε περίπου δύο λεπτά να δέσει η σάλτσα. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.