Χοιρινή τηγανιά με μπύρα

Μαγειρεμένο το χοιρινό ελαφριά χωρίς λάδι
και με την συνοδεία πιπεριάς.  Αποκτά 
ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση από την μπύρα
και τα μυρωδικά.
Σε γρήγορο χρόνο έχουμε
ένα νόστιμο φαγητό στο πιάτο μας.

Υλικά: 
500 γρμ. χοιρινό κρέας 
2 πιπεριές χρωματιστές
1 κουτάκι μπύρας 
2-3 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι 
1 φύλλο δάφνης
2-3 κλαράκια θυμάρι 
2 μικρές σκελίδες σκόρδου
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 

Εκτέλεση:
Τοποθετούμε στη φωτιά ένα βαθύ τηγάνι και περιμένουμε να κάψει το σκεύος. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας αφού το έχουμε κόψει σε μικρές μπουκιές και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει λίγο. Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Έπειτα ρίχνουμε την μπύρα, προσθέτοντας τις πιπεριές, τη δάφνη το θυμάρι και το σκόρδο. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει έως ότου μαλακώσει το κρέας (στην περίπτωση που το κρέας είναι σκληρό μπορούμε να προσθέσουμε λίγο βραστό νερό προς το τέλος). Αφού βράσει το χοιρινό διαλύουμε το μέλι στη μουστάρδα, περιχύνουμε το κρέας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε για 2 ακόμη λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να μην κολλήσει το φαγητό μας. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Συνοδεύεται άψογα με ρύζι ή πατάτες!