Μαρινάδα για κρέας χοιρινό

Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας
 και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο.
 Εδώ θα σας δώσω μια μαρινάδα για το χοιρινό που πιστεύω ότι θα σας αρέσει και θα δώσει γεύση και άρωμα στο κρέας που θα ψήσετε.






Υλικά:
3 κλαράκια δεντρολίβανο  (μόνο τα φυλλαράκια)
5-6 φύλλα λουΐζας
3-4 κορυφές φρέσκια ρίγανη
3-4 κορυφές λεμονοθύμαρο ή θυμάρι φρέσκο
1 καυτερή πιπεριά τσίλι
1 κρεμμύδι μέτριο
1 πράσο μόνο το λευκό μέρος του
χυμό από 2 πορτοκάλια σαγκουίνια
1/2 κρασοπότηρο λάδι
3 κ.σ. κέτσαπ
1/2 κρασοπότηρο κρασί
Αλάτι-Πιπέρι



 Εκτέλεση:


Ρίχνουμε  όλα τα υλικά μέσα στο μούλτι και τα
χτυπάμε δυνατά μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βάζουμε το κρέας σε ένα δίσκο ή όποιο άλλο σκεύος
έχουμε και περιχύνουμε με την μαρινάδα μας.
Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Σκεπάζουμε
με μία μεμβράνη και αφήνουμε για περίπου 2 ώρες.
Είναι έτοιμο για ψήσιμο.
Μην ψήσετε σε πολύ δυνατή φωτιά για να μην μας
αρπάξει η μαρινάδα.
Καλή όρεξη!!!